Markten

Leveringsgebied: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk

Waterbouw

Vanuit onze eigen groeve te Spontin of één van de groeven waar we mee samenwerken, leveren we bij Dranaco NV alle mogelijke soorten waterbouwsteen en breuksteen. Deze worden ingezet om dijken te verstevigen en voor heel wat andere toepassingen. Wij leveren al onze stenen per schip of per vrachtwagen. Samen met u zoeken we naar de ideale oplossing.

Sportvelden

Een golfterrein, een voetbal- of hockeyveld of misschien wel de perfect ondergrond voor uw paardenpiste? Bij Dranaco NV hebben we het perfecte product in huis. Laat u adviseren en maak uw keuze uit onze brede waaier aan producten voor sportvelden.

Spoorwegen

Met Dranaco NV hebben we al mee mogen werken bij het aanleggen van heel wat spoorwegen. Maar ook voor het dagelijkse onderhoud doen de spoorwegen op ons beroep voor het aanleveren van de steenslag. Daarbij wordt meestal gebruik gemaakt van porfier door de grote hardheid van dit gesteente.

Beton

Granulaten voor beton? Wij hebben ze! Zowel per schip als vrachtwagen kunt u onze granulaten laten toekomen. Wij beschikken over eigen productie en staan ook in voor het transport. Zo hebben we de gehele keten van A tot Z in handen en kunnen we u een correcte en tijdige levering garanderen.

Recreatie & groen

Waar je onze producten kunt vinden? Van het Koninklijk domein tot in de kleinste stadstuin. Onze producten zorgen voor de geknipte uitstraling. Bij Dranaco NV beschikken we over een ruim aanbod siergranulaten en kunnen we bijzonder snel leveren. Bestellen is mogelijk in bulk, big bags als in zakgoed. Een optimale levering is dan ook gegarandeerd.

Wegenbouw

Een wegennet in België of Nederland zonder grondstoffen van Dranaco NV? Ondenkbaar! Dagelijks leveren we de grondstoffen voor asfaltcentrales, rioleringswerken en ga zo maar verder. Om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden proberen we daarbij zo vaak mogelijk gebruik te maken van de beschikbare waterwegen.